Tips om tweedehands babyspullen te kopen

Gefeliciteerd, jullie zijn zwanger!


Zou jij kiezen voor tweedehands?
Als je voor de eerste keer papa en mama wordt, komt er een hoop op je af, ook op financieel gebied. Alle benodigde babyspulletjes voor jullie kleintje kunnen aardig in de papieren lopen, zeker als je alleen het allerbeste voor je kindje wilt. Maar waarom zou je alles nieuw en conform een klassieke geboortelijst moeten aanschaffen? Je kleintje groeit als kool en voor je het weet is je baby'tje de maxi-cosi, box of kleding alweer ontgroeit. Jammer. Overweeg daarom eens om een aantal zaken tweedehands aan te schaffen. Of investeer in ecologische babyspullen zoals een fietskar. Dat is beter voor het milieu én je portemonnee. Op deze manier leer je je kindje bovendien van jongs af aan dat duurzaam en comfort prima samen kunnen gaan. Uiteindelijk is het niet de bedoeling de snelle babyindustrie te supporten.

Hoe pak je die tweedehands zoektocht aan?
Gebruikte babyspullen van bekende duurzame merken kunnen vaak nog prima een tweede en zelfs een derde ronde mee. Vaak zie je er niet aan af dat het al eens gebruikt is. Maar hoe vlieg je dat nu aan, het aanschaffen van tweedehands babyspullen die bij jullie smaak, wensen en interieur aansluiten? Het gaat tenslotte wel om jullie baby, waar je op een zo duurzaam mogelijke manier toch het allerbeste voor wil. Aan de hand van een door jullie opgestelde geboortelijst kunnen jullie natuurlijk het internet naar “koopjes” afstruinen. Behalve dat dit een hoop tijd in beslag neemt, is de kans dat je alsnog een kat in de zak koopt helaas aanwezig.

Zoek een betrouwbare partner
Gelukkig kan Culla jullie in deze zoektocht ondersteunen. Culla biedt met name speelgoed en gebruikte designmeubels aan. Culla gaat aan de hand van de door jullie opgestelde geboortelijst op zoek naar de door jullie gewenste gebruikte babyspullen. Alle artikelen op jullie wensenlijstje ondergaan een grondige kwaliteitscontrole. Zo ontzorgt Culla jullie daarmee volledig en kunnen jullie je helemaal op het zwanger zijn en de aanstaande geboorte van jullie baby concentreren.

Culla adviseert vanwege veiligheids- of hygiënische redenen om niet alle artikelen tweedehands aan te schaffen. Dat geldt met name voor autostoeltjes en babyfoons.

Benieuwd wat Culla jullie kan bieden?
Bezoek onze website of volg ons via Instagramaccount en ontdek alle duurzame mogelijkheden.