Over Culla

Hoi, ik ben Sarah, aangenaam! Ik ben 31, woon in Kortrijk. A busy bee, a female rebel, a big mouth! In 2020 werd ik mama van Lou - de meest schattige, lieve, grappige maar o zo drukke, wilde kleine fiLou!

Tijdens mijn zwangerschap ging ik - net als elke andere moeder - op zoek naar de juiste spullen en ontdekte ik de voordelen van tweedehands artikelen. Zo legde ik zelf een tweedehands geboortelijst aan en kreeg ik heel wat leuke reacties van familie en vrienden.

Culla is gestart vanuit een liefde voor vintage, design en tweedehands. Unieke spullen zoeken en deze een tweede leven geven!

Doelstelling

Als ouder wil je het beste voor je kind - de beste materialen, het mooiste design.

Jullie kunnen bij Culla terecht voor een tweedehands geboortelijst, met focus op groter meubilair en speelgoed. We stellen samen een lijst op en bij de geboorte van jullie baby kopen familie en vrienden alle leuke spullen!
Sommige zaken koop je best nieuw zoals textiel, elektronica, autostoel, .... Culla biedt de flexibiliteit om de lijst aan te vullen met nieuwe spullen die jullie elders selecteren.

Geen interesse in een volledige tweedehands geboortelijst? Ook hier is Culla flexibel waarbij jullie uit ons aanbod artikelen kunnen bundelen. Omwille van duurzame redenen is het niet mogelijk om enkele stukken aan te kopen. Jullie kunnen een tweedehands bundelpakket samenstellen met een minimale waarde van €1.000.

Maak een afspraak